zaterdag 22 januari 2011

Groepswerk Elmer en maken van de outfit

Hallo,

Ook gisteren werd heel wat gedaan in de klas. De kleuters maken echte olifantenoren of een cape om op het ouderproject echte Elmertjes te worden. Wat zullen ze er mooi uitzien! Het zal een echte Elmerdag worden waarop alle kinderen zich, vermommen, net zoals in het verhaal.

Er werd ook verder gewerkt aan ons pronkstuk van onze stage. Het werd een echt groepswerk. Zoals jullie al konden zien heeft de derde kleutersklas een olifant uit kippenhaas helemaal bedekt met papier en lijm. Daarna waren de peuters aan de beurt, om de olifant helemaal wit te stempelen.
Nu was het de beurt aan de tweede kleuterklassers.Nadat wij Elmer zijn vakjes gegeven hebben gingen enkele kleuters samen met juf Lies aan de slag. Telkens mochten zowel enkele kleuters van de klas van juf Elke en Lena , als enkele kleuters van de klas van juf An de olifant zijn mooie kleuren geven! Het werd een prachtig resultaat. Volgende week werken we verder. Het zal ons het pronkstuk van de tentoonstelling worden, waar we alvast naar uit kijken! Hier zie je alvast enkele foto's.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten